Lager

Driewerf hoera in L5!

Deze week waren er in de vijfde klas maar liefst drie jarigen.  We willen u deze vrolijke verjaardagsfoto dan ook niet onthouden.  Klik verder voor een al even vrolijke groepsfoto.  Rara, welke jarige uit L3 kwam er voor de gezelligheid ook even bijstaan? 

Codefever in L5 en L6

Een computer is een dom ding. Als je hem niet vertelt wat hij moet doen, kan hij niks. Onze grootste Tuimelaars leerden vandaag programmeren tijdens een 'Codefever'-workshop. Een boeiende activiteit! Een bedankje aan Atheneum Calmeyn voor het gebruik van het computerlokaal mag hier niet ontbreken. Later dit jaar trekken we ook nog naar de Legostudio, waar we onze 'skills' nog kunnen verfijnen.

Dag van de Jeugdbeweging!

Kom op vrijdag 19 oktober in je uniform naar school. Tijd om het van de daken te schreeuwen en met trots te tonen aan heel de wereld, dat jij lid bent van een jeugdbeweging! Op deze dag komt heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -T-shirts en -sjaaltjes naar school. Op die manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240.000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen.

Datum: 
vrijdag, 19 oktober, 2018 - 08:15

Pagina's