Kleuter

P/K1 : een klas vol beren

Deze week was het berenweek in onze klas. De juf vertelde het verhaaltje van 'Goudlokje en de drie beren'. Dat vonden we een heel leuk verhaal. We knutselden een berenhuis en maakten drie beren en Goudlokje. Zo kunnen we thuis het verhaaltje naspelen. We kregen ook gedurende de ganse week elk een vaste berenknuffel. Die knuffel speelde mee in de klas, danste met ons, enz. Maar het waren wel kapoenen. Want af en toe verstopten de beren zich ook in de klas of op de speelplaats. We eindigden de week met een lekkere portie echte berenpap. Mmmmm!

De zeesterren maakten pompoensoep!

Zoef de haas had een verrassing voor ons meegebracht... hij dacht een grote lekkere wortel te hebben gevonden. Aja, want die zijn ook oranje. Wat was Zoef mis! Gelukkig wisten de kleuters wel wat het was... een pompoen! We leerden een leuk versje over de pompoen en gaven hem een gezichtje. Maar op het einde van de week moest hij de soeppot in! Wat was dat lekker! 

Herfstwandeling kleuters

BOEH! We schrokken ons een hoedje! Vrijdag kwamen allemaal griezels naar school! Spoken, mummies, heksen... ze waren allemaal klaar voor de herfstwandeling! We maakten een fikse wandeling en brachten ook een bezoekje aan het speelplein. In de namiddag was er een heus griezelfeest met spookchips en rode bloedlimonade! Brrrr!

Pagina's