Kleuter

Thema : ziek zijn P/K1

Onze jules is ziek. Hij heeft waterpokken. Ocharme. We verzorgden hem heel goed. Maar ook wij werden ziek, want het was besmettelijk. Op vrijdag gingen we naar Dokter Juf voor een onderzoek. We lieten ons meten en wegen. We lieten onze ogen en oren testen.

Familiefeest

De kleuters, de leerlingen van het eerste leerjaar en hun juffen verwelkomen alle ouders, grootouders en familie op dinsdag 4 februari 2020  voor een fantastisch spektakel gebracht door onze eigen getalenteerde artiesten van GO! BS De Tuimelaar.                                                                           Daarna kan je genieten van een stuk lekkere taart met koffie.

Het spektakel begint om 14u in de De Boare, Koningsplein, 8660 De Panne. (deuren open vanaf 13u40 u)

Datum: 
dinsdag, 4 februari, 2020 - 13:15

GENERATIE ROOKVRIJ

Vanaf heden is er op onze school een algemeen rookverbod. Dat geldt op de ganse campus alsook in de directe nabijheid van de school. Dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Door een rookvrije omgeving te creëren, zullen onze leerlingen niet langer blootgesteld worden aan schadelijke tabaksrook.

Peutermoment

Binnenkort is het moment aangebroken dat uw peuter een grote stap in zijn of haar nog jonge leven kan maken: voor het eerst naar school! Bent u nieuwsgierig naar de werking van onze school, kom dan zeker even langs tijdens het peutermoment op 23 maart tussen 18u en 19u30 in onze kleuterafdeling. U maakt er kennis met de school, de klas en de juf. Uw kindje kan al even proeven van het schoolse leven.
Datum: 
maandag, 23 maart, 2020 - 18:00

Pagina's