Kleuter

Thema gevoelens P/K1

Deze week werken we rond 'gevoelens'. Om een gevoelensmemory te maken, had ik foto's nodig van de kleuters. Ze deden heel hard hun best om BLIJ, BANG, BOOS en TRIEST te zijn. Genieten jullie mee van de grappige foto's....?

We gaan op berenjacht P/K1

Vorige week werkten we rond een boek in de klas. We luisterden naar het verhaal en hadden veel plezier tijdens het uitbeelden. We maakten flesjes met verschillende materialen in, zoals in het boek. Ook illustreerden we ons zelfgemaakt boekje. De ganse week hadden we onze vaste knuffelbeer in de kring, die we volop knuffelden. We deden ook leuke spelletjes met hem en dansten op leuke liedjes. Op donderdag waren onze knuffelberen weggelopen uit de klas. Na veel zoeken met onze verrekijker, vonden we ze uiteindelijk op de speelplaats van de groten. Wat waren we blij!

Roodkapje K2

De laatste week voor de vakantie was sprookjesachtig! We leerden het verhaal van Roodkapje kennen en hadden al snel door dat die wolf toch niet zo aardig was! We verkleedden ons in de poppenhoek, speelden zelf het verhaal na in de poppenkast, maakten ons eigen sprookje met foto's en zoveel meer! Kortom, een leuke week om daarna met een leuke vakantie te starten.

Koekenverkoop

In samenwerking met VZW Kindergeluk verkopen de leerlingen tijdens de vakantie en de week erna koeken aan €6 per doos. 

De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de kinderen. ( Sint, sneeuwklassen, uitstapjes, schoolreizen, GWP's... )

We kiezen dit jaar voor een nieuwe formule. U hebt de keuze uit 4 verschillende dozen met koeken:

- carré confiture 800g (3 pakjes met 12 koeken)

- frangipane 840g (4 pakjes met 6 koeken)

- zachte vanillewafels 800g

Datum: 
vrijdag, 9 november, 2018 - 08:15

Kabouterklas

Deze week was onze klas omgetoverd in een heus kabouterdorp. We hakten hout in het bos, maakten onze kabouterkostuums, speelden leuke spelletjes en dansten erop los. Het eindigde in een speterrend sprookjesfeest met onze vrienden heksen uit de derde kleuterklas en onze vrienden van Roodkapje en de wolf uit de tweede kleuterklas. Moe gefeest, zijn we klaar voor een deugddoende herfstvakantie.

Pagina's