Home

Pedagogische studiedag

Beste ouder,

Op woensdag 15 mei is er een pedagogische studiedag. De leerlingen hebben deze dag geen school.                                        

De school zelf voorziet geen opvang, maar uw kind kan terecht in  “De Jutter” (de buitenschoolse opvang van De Panne), Veurnestraat 278, 058-42 23 96.

Datum: 
woensdag, 15 mei, 2019 - 08:30

Beroepenhuis Gent

Dinsdag 14 mei gingen de kinderen van het 6e naar het beroepenhuis in Gent. Bedoeling was dat elk zijn talenten en interesses zou kunnen ontdekken. In de namiddag maakten we nog een stadswandeling waarbij meester Yves van Veurne ons heel wat interessante dingen vertelde. Als verassing was er ook nog een ijsje voor iedereen.

Datum: 
zaterdag, 18 mei, 2019 - 11:45

op leerwandeling naar de kinderboerderij in Nieuwpoort P/K1

Wat een prachtige dag vandaag! We gingen op uitstap naar de kinderboerderij 'De lenspolder'. We genoten van de zon en de dieren. We beleefden leuke momenten met onze vriendjes. We aten ons lunchpakket en dronken een verfrissend drankje. Ook op de leuke speelpleintjes hadden we veel plezier. Moe, maar tevreden, keerden we terug naar school. En .... vele kleutertjes deden een welverdiend dutje op de bus!

L6 gaat naar het beroepenhuis

Op dinsdag 14 mei gaat het 6de leerjaar op een educatieve schooluitstap naar Gent samen met het 6de leerjaar van Veurne.

’s Morgens brengen ze een bezoek aan het beroepenhuis en in de namiddag verkennen zee Gent met een gids. 

Omdat de leerlingen en meester Wesley met de trein reizen, moeten ze al vroeg vertrekken. Ze spreken af om 6u45 aan het station in Adinkerke en vertrekken met de trein om 06:52.

Datum: 
dinsdag, 14 mei, 2019 - 06:45
Abonneren op Home