Home

Koekenverkoop

In samenwerking met VZW Kindergeluk verkopen de leerlingen tijdens de vakantie en de week erna koeken aan €6 per doos. 

De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de kinderen. ( Sint, sneeuwklassen, uitstapjes, schoolreizen, GWP's... )

We kiezen dit jaar voor een nieuwe formule. U hebt de keuze uit 4 verschillende dozen met koeken:

- carré confiture 800g (3 pakjes met 12 koeken)

- frangipane 840g (4 pakjes met 6 koeken)

- zachte vanillewafels 800g

Datum: 
vrijdag, 9 november, 2018 - 08:15

Peutermoment

Binnenkort is het moment aangebroken dat uw peuter een grote stap in zijn of haar nog jonge leven kan maken: voor het eerst naar school! Ben je nieuwsgierig naar de werking van onze school, kom dan zeker even langs tijdens het peutermoment. Je maakt er kennis met de school, de klas en de juf. Je kan de school doorlopend bezoeken tussen 18u en 19u30.

Datum: 
maandag, 22 oktober, 2018 - 18:00

Driewerf hoera in L5!

Deze week waren er in de vijfde klas maar liefst drie jarigen.  We willen u deze vrolijke verjaardagsfoto dan ook niet onthouden.  Klik verder voor een al even vrolijke groepsfoto.  Rara, welke jarige uit L3 kwam er voor de gezelligheid ook even bijstaan? 

Thema gevoelens P/K1

Deze week werken we rond 'gevoelens'. Om een gevoelensmemory te maken, had ik foto's nodig van de kleuters. Ze deden heel hard hun best om BLIJ, BANG, BOOS en TRIEST te zijn. Genieten jullie mee van de grappige foto's....?

Codefever in L5 en L6

Een computer is een dom ding. Als je hem niet vertelt wat hij moet doen, kan hij niks. Onze grootste Tuimelaars leerden vandaag programmeren tijdens een 'Codefever'-workshop. Een boeiende activiteit! Een bedankje aan Atheneum Calmeyn voor het gebruik van het computerlokaal mag hier niet ontbreken. Later dit jaar trekken we ook nog naar de Legostudio, waar we onze 'skills' nog kunnen verfijnen.

Abonneren op Home