L5 en L6: winnaars FESTIVAL AAN ZEE

Toerisme De Panne organiseerde ter gelegenheid van Festival aan Zee, een wedstrijd voor de lagere scholen ( 4de, 5de en 6de leerjaar ) en het secundaire van De Panne en Adinkerke. Uit de creatieve kunstwerken werd het  5de en 6de leerjaar van de Tuimelaar tot winnaar gekozen.

 

Schepen voor Toerisme Bram Degrieck: “Met deze wedstrijd willen we als dienst voor Toerisme de betrokkenheid van de lokale bevolking verhogen. Festival aan Zee is echt iets om fier op te zijn. We zijn reeds aan de tiende editie toe! Nu het festival nog toegankelijker is dankzij de gratis ingang is Festival aan Zee echt van en voor iedereen. De zondag wordt verder uitgebouwd als familiedag en deze gemoedelijke wedstrijd past perfect in het kader van het festival. We zijn er ook van overtuigd dat het creatief ontwerpen van een tekening of collage in het kader van een eerder uniek onderwerp, toch een leuke afwisseling is voor de kinderen. Wij zullen hen dan ook dit weekend warm onthalen”.

 

 

De winnaars

Het 5de en 6de leerjaar van De Tuimelaar, van meester Nick , zijn de winnaars onder de lagere scholen. Zij winnen een ‘Meet & Greet’ met De Piepkes en worden getrakteerd op een lekkere pannenkoek.