Peutermoment AFGELAST

Binnenkort is het moment aangebroken dat uw peuter een grote stap in zijn of haar nog jonge leven kan maken: voor het eerst naar school!

Jammer genoeg kunnen wij momenteel geen bezoek toelaten in onze kleuterafdeling.

Bent u toch nieuwsgierig naar de werking van onze school, geef dan gerust uw gegevens door via mail <<dir.bsdepanne@go-scholengroepwesthoek>> of neem telefonisch contact op met onze school op het nummer 058/413.313 of 0497/430.348. Via deze weg kunnen we afspreken om eens kennis te maken met onze school, als de corona-besmettingen in De Panne terug dalen.

Wilt u uw spruit voor het eerst op onze school inschrijven? Dat is fijn nieuws! Komt kleine broer of zus dit schooljaar naar onze school? Tof!
Kent u kinderen uit uw buurt, werk- of familiekring die nog niet ingeschreven zijn in een school of die op zoek zijn naar een school? Laat hen dan alvast kennismaken met onze school! Nieuwe inwoners met kinderen in de buurt? Laat het ons spoedig weten.
In Bs GO! De Tuimelaar zijn er nog geen capaciteitsproblemen, we hebben een zee aan ruimte voor elk kind binnen onze bestaande infrastructuur.

Datum: 
maandag, 17 januari, 2022 - 18:00
Overzicht: