Home

Pizza-actie

Pizza-actie in De Tuimelaar in samenwerking met L'Oros Ganos

Een pizza smaakt altijd...  Vooral als die gemaakt is met zelfgekneed deeg en belegd wordt met kraakverse ingrediënten!

Voor onze pizza-actie gaan wij in zee met de ambachtelijke pizzabakkers van L'Oros Ganos uit De Panne. U kent hen misschien al van de zaterdagmarkt?

De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om de kosten van uitstapjes, GWP's... voor onze kleuters en leerlingen te drukken en komt dus volledig ten goede aan de kinderen. Hieronder vindt u alle praktische info op een rij.

Datum: 
vrijdag, 4 mei, 2018 - 09:45

Samenspeeldag

We breiden vandaag nog een vervolgje aan de Buitenspeeldag met onze Samenspeeldag.  De kinderen speelden in teams allerlei 'oldskool' spelletjes zoals touwtjespringen, tafelvoetbal, blindemannetje, 1-2-3 piano, hinkelen...  We amuseerden ons opperbest onder de stralende lentezon!

Naar de vijver bij Amber thuis! K2

Vandaag mochten we een bezoekje brengen aan de vijver bij Amber in de tuin. We mochten er de koi vissen wat eten geven en zelf kregen we ook een heerlijk verfrissend waterijsje! Amber's opa kan ook heel mooi schilderen, hij liet ons ons enkele schilderijen van kikkers en vissen zien. Dankjewel dat wij op bezoek mochten komen!

Naar de vijver!

Deze namiddag gingen we met de zon op onze snoeten een kijkje nemen bij een echte vijver! We zagen er nog geen kikkervisjes maar wel heel veel andere vissen. Daarna speelden we nog eventjes op het speelpleintje en toen was het alweer tijd om opnieuw richting school te vertekken. 

Abonneren op Home