Home

Peutermoment

Binnenkort is het moment aangebroken dat uw peuter een grote stap in zijn of haar nog jonge leven kan maken: voor het eerst naar school! Ben je nieuwsgierig naar de werking van onze school, kom dan zeker even langs tijdens het peutermoment op 16 oktober 2017 tussen 18u en 19u30.. Je maakt er kennis met de school, de klas en de juf.

In Bs van het GO! De Tuimelaar zijn er nog geen capaciteitsproblemen, we hebben een zee aan ruimte voor elk kind binnen onze bestaande infrastructuur.

Datum: 
maandag, 16 oktober, 2017 - 18:00

Meester op de fiets

Meester op de fiets

Fietsen moet kunnen ...
 
Met de fiets deelnemen aan het verkeer is geen sinecure.
Een bekwame fietser is de fiets meester. De Stichting Vlaamse Schoolsport zet haar ervaring inzake bewegingseducatie en motorische ontwikkeling in en maakt de jonge fietser vaardig.
Een veilige fietser reageert gepast op (on)voorziene verkeerssituaties. De leerlingen van L3 en L4 worden als jonge fietser voorbereid om straks vaardig genoeg de baan op te kunnen. Geniet van de foto's.
Datum: 
donderdag, 21 september, 2017 - 09:15

Meten = weten

Met enkele doe-opdrachten fristen we vanmorgen onze kennis over inhoud en gewicht op.  We deden ons best om geen overstroming te veroorzaken in de klas en het was best moeilijk om tot op de gram precies anderhalve kilo af te wegen en om die kleine streepjes op de maatbeker correct af te lezen... :) 

Abonneren op Home